Revelion 2017
Pensiunea Casa Domnească CACICA
Cazare cu demipensiune

30 Decembrie 2016

Primirea oaspeţilor cu cozonaci şi băuturi de casă.
Cina de bun venit: clătite cu piept de pasăre şi hribi, păstrăv cu mămăliguţă, papanaşi cu dulceaţă de afine.

31 Decembrie 2016
Mic dejun cu multe bunătăţi făcute de noi special pentru dumneavoastră: unt, dulceţuri, zacuscă, lapte acru şi dulce, cârnaţi, tobă, caltaboşi, slăninuţă afumată, muşchiuleţ, toate lângă o pâine de casă proaspătă.

Plimbare la obiectivele turistice din zonă: Salina Cacica, Biserica Catolică Basilica Minor din localitate , Biserica de lemn de la Pîrteştii de Sus.

După orele 18 primim urătorii şi grupuri de tineri care vor prezenta obiceiuri populare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Seara festivă de revelion: se vor umple mesele de platouri cu preparate din peste, brânzeturi, răcituri de cocoş, fripturi speciale, salate şi murături asortate, dulciuri de casă, afinată, pălincă si vin. La cumpăna dintre ani nu va lipsi tortul şi şampania , totul în compania muzicii live.

1 Ianuarie 2017
Mic dejun – brunch cu gustări calde sau reci, ciorbă acră, murături şi salate.
Cina câmpenească cu grătar în aer liber ( pomana porcului, cotlete, frigărui , mici, scrijele de cartofi, plăcinte poale în brâu, clătite cu brânză şi smântână la cuptor băuturi tradiţionale) muzică şi voie bună.

2 Ianuarie 2017
Mic dejun aşa cum deja v-aţi obişnuit la noi şi program la liberă alegere. Vă sugerăm vizita la obiectivele turistice din Bucovina: mănăstirile Humor, Voronet, Moldoviţa, Suceviţa, Putna, Arbore sau sporturi de iarnă pe pârtia Soimul şi patinuarul Ariniş din Gura Humorului. Va aşteptăm apoi la masă: zamă de găină cu tăiţei de casă, friptură asortată la cuptor, cartofi ţărăneşti cu murături şi plăcintă cu mere toate stropite din belşug cu băuturile casei.

3 Ianuarie 2017
– mic dejun copios după care ne luam la revedere de la oaspeţii noştri .

Băuturile tradiţionale alcoolice (pălinca, afinata, , vin ) şi nonalcoolice (apa plată , apa minerală, suc de mere, sirop de muguri de brad şi cafea) sunt incluse în preţ şi sunt nelimitate în cadrul meselor incluse în ofertă.

Pentru copii:
– 0-6 ani gratuit fara pat suplimentar;
– 6-14 ani reducere 50%;
– peste 14 ani plata integral.
Nu se fac rezervări în regim single.

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural – tradiţionale bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte poale – n brâu, sărmăluţe, răcituri, fripturi, papanaşi, pomana porcului, clătite cu dulceaţă, prăjitură cu afine, tocinei şi altele.

Camerele sunt prevăzute cu:
– baie proprie
– televizor
– frigider
– internet

Facilităţi generale:
– acces nelimitat la centrul SPA al pensiunii, compus din piscină, saună, sală de sport, tenis;
– posibilităţi nenumărate de petrecere a timpului liber: vizită la obiectivele turistice din zonă, agrement, echitaţie, ski, patinoar, escalada parc, etc.

Preţ sejur 4 nopti: – 1.950 ron/persoană – cameră dublă
– 2.250 ron/persoană – apartament

Preţ sejur 5 nopti: – 2100 ron/persoana – cameră dublă
– 2400 ron/persoană – apartament

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire.

Pensiunea dispune de:
– 8 camere cu pat matrimonial;
-1 cameră triplă;
– 2 camere twin;
– 1 apartament.

Total 25 locuri.

Vă aşteptăm cu drag!

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).