OFERTĂ SĂRBĂTORI DE  PAŞTE LA CASA DOMNEASCA CACICA!!

Pensiunea „Casa Domneasca”, vă invită să petreceţi Sfintele Sărbători de Paşte într-o zonă minunată din Bucovina  –  aici, unde întotdeauna te simţi  ca acasă!

 

Vineri – 14.04.2017

Ne întâmpinăm oaspeţii cu binecunoscuta ospitalitate bucovineană, cu un pahar de afinată sau ţuică naturală şi un suc de mere pentru cei care postesc.

Seara, o cină după un drum lung, cu bucate de post, aşa cum este obiceiul în „Vinerea Mare’’ dar avem un meniu special  şi pentru cei care nu postesc!

Sâmbătă – 15.04.2017

Mic dejun bogat, cu preparate tradiţionale din bucătaria noastră de post şi de dulce după plăcerea fiecăruia !
În continuare vă invitam să participaţi la un atelier interactiv de încondeiere a ouălor de Paşte, în prezenţa unui meşter popular şi a ucenicilor săi. Vă puteţi proba îndemânarea la închistritul pe coaja de ou sau doar puteţi admira măiestria artiştilor şi cumpăra un souvenir.

Ne pregătim apoi pentru Slujba de Înviere,  în Salină – ÎNVIEREA DIN ADÂNCURI !!, la Biserica Ortodoxa din Cacica, la  Catedrala Romano-Catolică din Cacica, sau la mănăstirile din Bucovina  dar nu înainte de a servi o cina de post sau de dulce!

Dupa Slujba de Înviere, gazdele va asteaptă cu o gustare tip bufet si  un frumos cadou de Paşte!

Duminică – 16.05.2017
Mic dejun prelungit!!

Program de odihnă şi relaxare la centrul SPA al pensiunii (bazin de înot, saună, ping pong ), plimbare în împrejurimi, la Salina Cacica sau în  parcul de distracţii Ariniş din Gura Humorului (bazin de înot, sala de sport, telescaun)!
Masa festivă din ziua de Paşte cu preparate tradiţionale gătite cu multă dăruire pentru musafirii noştri speciali!! Muzică, voie bună şi o zi minunată alături de gazdele dumneavoastră, echipa de la „ Casa Domnească”.

Luni  – 17.04.2017

Acelaşi mic dejun copios cu felurite preparate tradiţionale de casă.
Vizite  la Muzeul ouălor încondeiate din Vama, la Atelierul de ceramică neagră  din Marginea sau la mănăstirile din zonă.
Vă invităm apoi la serbarea câmpenească cu balmoş la ceaun, grătare asortate, cartofi copţi, murături diverse. Cânt şi voie buna!

Marti  – 18.04.2017

Mic dejun îndestulat!!

Să ne revedem sănătoşi!!!

Notă:

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural – tradiţionale bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, cozonac, pască, oua roşii, sfeclă roşie cu hrean, sărmăluţe, răcituri, pomana porcului, friptură şi drob de miel,  papanaşi, prăjitură cu afine, tocinei, clatite cu brînză la cuptor şi altele.

Băuturile tradiţionale (afinată, palincă, vinul casei)  apă minerală, plată, suc de mere, sunt incluse în tariful sejurului si sunt nelimitat in cadrul meselor.

.Vizitele la mănăstiri sau la muzee, plimbările în zona sunt o sugestie de petrecere a timpului liber se efectuează pe cont propriu şi pot fi modificate după dorinţa fiecăruia.

 

Facilităţi generale:

-acces nelimitat la centrul SPA al pensiunii, compus din piscină, saună, sală de sport , tenis.

 

Preţ sejur:   800 ron/persoană – loc în cameră dubla (demipensiune)

                                    

Preţurile sunt exprimate în lei şi includ TVA.

 

Copiii  până în 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare, în pat cu parinţii (fără pat suplimentar).

Copiii 6-14  ani cazaţi împreună cu părinţii  –  50% din tariful unui loc şi se asigură pat suplimentar;

Plata sejurului în procent de 50% confirmă rezervarea  (avansul nu se restituie în cazul anulării rezervării);

Diferenţa se achită  cu 10 zile înainte de începerea sejurului;

Nu se  ofera  camera dublă în regim de single;

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).

 

VĂ   AŞTEPTĂM CU MARE DRAG SĂ PETRECEŢI LA NOI UN  SEJUR  MINUNAT!!

Fix: 0330562999 –  Mobil: 0722/888954 – 0740/829978