Revelion 2018 – Pensiunea Casa Domnească CACICA

29 Decembrie 2017
 Primirea oaspeţilor cu prăjituri si cozonaci de casă. Vom ciocni împreună un pahar de ţuică, vin sau afinată de casă, după pofta fiecăruia.

30 Decembrie 2017
Mic dejun cu multe bunătăţi făcute de noi special pentru dumneavoastră: unt, dulceţuri, zacuscă, lapte acru şi dulce, cârnaţi, tobă, caltaboşi, slăninuţă afumată, muşchiuleţ, toate lângă o pâine de casă proaspătă.

Vă sugerăm vizita la obiectivele turistice din Bucovina:  mănăstirile  Humor, Voronet, Moldoviţa, Suceviţa, Putna, Arbore sau sporturi de iarnă pe pârtia Soimul şi patinuarul Ariniş din Gura Humorului.

31 decembrie 2017
Mic dejun copios aşa cum deja v-aţi obişnuit la noi.

Plimbare la obiectivele turistice din zonă: Salina Cacica, Biserica Catolică Basilica Minor din localitate , Biserica de lemn de la Pîrteştii de Sus.
După  orele 18 primim urătorii şi grupuri de tineri care vor prezenta obiceiuri populare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Seara festivă de revelion: se vor umple mesele de platouri cu preparate din peste, brânzeturi, răcituri de cocoş, fripturi speciale, salate şi murături asortate, dulciuri de casă, afinată,  pălincă si vin. La cumpăna dintre ani nu va lipsi tortul şi şampania , totul în compania muzicii.

1 Ianuarie 2018
Mic dejun – brunch  cu gustări calde sau reci, ciorbă acră, murături şi salate.
Cina câmpenească cu grătar în aer liber ( pomana porcului, cotlete, frigărui , mici, scrijele de cartofi, plăcinte poale în brâu, clătite cu brânză şi smântână la cuptor băuturi tradiţionale)  muzică şi voie bună.

2 Ianuarie 2018
Mic dejun copios  după care ne luăm la revedere!

Băuturile tradiţionale  alcoolice (pălinca, afinata, , vin ) şi nonalcoolice (apa plată , apa minerală, suc de mere, sirop de muguri de brad şi cafea) sunt incluse în preţ şi sunt nelimitate în cadrul meselor incluse în ofertă.

Pentru copii:

  • 0-6 ani gratuit fara pat suplimentar
  • 6-14 ani reducere 50%
  • Peste 14 ani plata integral

Nu se fac rezervări în regim single.

    Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural – tradiţionale bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte poale – n brâu, sărmăluţe, răcituri, fripturi, papanaşi, pomana porcului, clătite cu dulceaţă, prăjitură cu afine, tocinei şi altele.

Tariful include . cazare, mic dejun, acces la centrul SPA, masa festiva de Revelion şi cina câmpenească din data 01.01.2018.

Camerele sunt prevăzute cu:

  • baie proprie
  • televizor
  • frigider
  • internet

Facilităţi generale:

  • acces nelimitat la centrul SPA al pensiunii, compus din piscină, saună, sală de sport, tenis.
  • posibilităţi nenumărate de petrecere a timpului liber: vizită la obiectivele turistice din zonă, agrement, echitaţie, ski, patinoar, escalada parc, etc.

 

Preţ sejur 4 nopti: – 1.300 ron/persoană – cameră dublă
                   –  1.450 ron/persoană – apartament

Preţ sejur 5 nopti: –  1.450 ron/persoana – cameră dublă
              –  1.600 ron/persoană – apartament

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire. Avansul nu se returneaza în cazul anulării rezervării.

Pensiunea dispune de:
– 8 camere cu pat matrimonial
– 1 cameră triplă
–  2 camere twin
–  1 apartament

Total 25 locuri

Vă aşteptăm cu drag.

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).