23 – 27 decembrie – cinci zile şi patru nopţi .

23 decembrie 2020

Primirea oaspeţilor cu prăjituri si cozonaci de casă. Vom ciocni împreună un pahar de ţuică, vin sau afinată de casă, după pofta fiecăruia.

Seara începând cu orele 19:00, vă aşteptăm la cină cu produse de post şi de dulce.

24 decembrie 2020

Mic dejun cu preparate tradiţionale din carne (porc, pasare, peşte), brânzeturi, unt, zacuscă, lapte acru sau dulce, ochiuri bucovinene, dulceţuri de casă.

Începând cu orele 19:00, vă aşteptăm la cină, pregătindu-ne, pentru Seara Sfânta de Ajun. Lângă bradul frumos împodobit aşteptăm colindătorii. Cete de copii şi tineri vor vesti Naşterea Domnului. Ansambluri artistice vor prezenta obiceiuri populare din zonă.

25 decembrie 2020

După un mic dejun copios urmează program de voie bună după preferinţele fiecăruia: participarea la slujba de Crăciun, vizite la obiectivele turistice din împrejurimi, schi pe pârtia Şoimul sau relaxare la centrul SPA al pensiunii.

Masa festivă de Crăciun: se vor umple mesele de platouri cu preparate din peşte, brânzeturi, fripturi speciale, salate şi murături asortate, dulciuri de casă, afinată, pălincă si vin.

Petrecere şi voie bună cu cântece din Bucovina.

26 decembrie 2020

Mic dejun cu diferite preparate din zona Bucovinei.

Program de odihnă şi relaxare la centru SPA din pensiune.

Cina câmpenească cu grătar în aer liber ( pomana porcului, cotlete, frigărui, mici, scrijele de cartofi, plăcinte poale în brâu, clătite cu brânză şi smântână la cuptor băuturi tradiţionale) muzică şi voie bună.

Seara se încheie ciocnind cănile de vin fiert.

27 decembrie 2020

–  mic dejun copios după care ne luăm la revedere.

Tariful include : cazare, mic dejun şi cină tip bufet, masa festivă de Crăciun, cina câmpenească din data 26.12.2020, acces la centrul SPA.

Pentru copii:

  • 0 – 4 ani gratuit fără pat suplimentar
  • 4– 14 ani reducere 50 %
  • peste 14 ani plata integral.

Nu se fac rezervări în regim single.

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural-tradiţional bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte poale-n brâu, sărmăluţe, răcituri, fripturi, papanaşi, pomana porcului, clătite cu dulceaţă, prăjitură cu afine, tocinei şi altele.

Vizitele la mănăstiri sau la muzee, plimbările în zona sunt o sugestie de petrecere a timpului liber şi se efectuează pe cont propriu.

Camerele sunt prevăzute cu:

  • baie proprie
  • televizor
  • frigider
  • internet

Facilităţi generale:

  • acces nelimitat la centrul SPA al pensiunii, compus din piscină, saună, tenis.
  • posibilităţi nenumărate de petrecere a timpului liber: vizită la obiectivele turistice din zonă, agrement, echitaţie, ski, patinoar, escalada parc, etc.

Preţ sejur: 1.600 ron/persoană – cameră dublă ;

1.750 ron /persoană – apartament.

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire. Avansul nu se returneaza în cazul anulării rezervării.

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire. Avansul nu se returneaza în cazul anulării rezervării.

Vă aşteptăm cu drag.

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).