30 Decembrie 2020

Primirea oaspeţilor cu prăjituri si cozonaci de casă. Vom ciocni împreună un pahar de ţuică, vin sau afinată de casă, după pofta fiecăruia.

Seara, începând cu orele 19:00, vă aşteptăm la cină, cu produse de post şi de dulce.

31 decembrie 2020

Mic dejun cu multe bunătăţi făcute de noi special pentru dumneavoastră: unt, dulceţuri, zacuscă, lapte acru şi dulce, cârnaţi, tobă, caltaboşi, slăninuţă afumată, muşchiuleţ, toate lângă o pâine de casă proaspătă.

 Plimbare la obiectivele turistice din zonă: Salina Cacica, Biserica Catolică, Basilica Minor din localitate , Biserica de lemn de la Pîrteştii de Sus.

După orele 18 primim urătorii şi grupuri de tineri care vor prezenta obiceiuri populare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Seara festivă de Revelion: se vor umple mesele de platouri cu preparate din peşte, brânzeturi, preparate din gospodaria proprie, fripturi speciale, salate şi murături asortate, dulciuri de casă, afinată, pălincă si vin. La cumpăna dintre ani nu va lipsi tortul şi şampania , totul în compania muzicii.

 1 Ianuarie 2021

Mic dejun – brunch   cu gustări calde sau reci, ciorbă acră, murături şi salate. Cina câmpenească cu grătar în aer liber ( cotlete, frigărui , mici, scrijele de cartofi,  plăcinte poale în brâu, clătite cu brânză şi smântână la cuptor băuturi tradiţionale) muzică şi voie bună.

 2 Ianuarie 2021

Mic dejun copios aşa cum v-ați obișnuit la noi.

Program de odihnă şi relaxare la centrul SPA al pensiunii (piscină, saună, tenis de masă), plimbare în împrejurimi, la Salina Cacica sau în  parcul de distracţii Ariniş din Gura Humorului (bazin de înot, sala de sport, telescaun).

Cina cu preparate tradiţionale gătite cu multă dăruire pentru musafirii noştri speciali!

 3 Ianuarie 2021

Mic dejun copios, după care ne luam la revedere.

 

Băuturile tradiţionale  alcoolice (pălinca, afinata , vin ) şi nonalcoolice (apa plată, apa minerală, suc de mere, sirop de muguri de brad şi cafea) sunt incluse în preţ şi sunt nelimitate în cadrul meselor incluse în ofertă.

 Pentru copii:

  • 0-4 ani gratuit fara pat suplimentar
  • 4-14 ani reducere 50%
  • Peste 14 ani plata integral

Nu se fac rezervări în regim single.

 Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural – tradiţionale bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte  poale–n brâu, sărmăluţe, răcituri, fripturi, papanaşi, pomana porcului, clătite cu dulceaţă, prăjitură cu afine, tocinei şi altele.

Tariful include . cazare, mic dejun şi cina tip bufet, masă festivă de Revelion, cina câmpenească din data 01.01.2021, acces la centrul SPA.

Vizitele la mănăstiri sau la muzee, plimbările în zona sunt o sugestie de petrecere a timpului liber şi se efectuează pe cont propriu.

Camerele sunt prevăzute cu:

  • baie proprie
  • televizor
  • frigider
  • internet

Facilităţi generale:

  • acces nelimitat la centrul SPA al pensiunii, compus din piscină, saună, tenis.
  • posibilităţi nenumărate de petrecere a timpului liber: vizită la obiectivele turistice din zonă, agrement, echitaţie, ski, patinoar, escalada parc, etc.

Preţ sejur 4 nopti: – 1.600 ron/persoană – cameră dublă

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire. Avansul nu se returneaza în cazul anulării rezervării.

Vă aşteptăm cu drag.

 Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).