29 Decembrie 2021

 Primirea oaspeţilor cu prăjituri si cozonaci de casă. Vom ciocni împreună un pahar de ţuică, vin sau afinată de casă, după pofta fiecăruia.

Seara, începând cu orele 19:00, vă aşteptăm la cină tip bufet cu produse specifice din zona Bucovinei.

 

30 decembrie 2021

 Mic dejun  cu preparate tradiţionale din carne de ( porc, pasăre, peşte ), brânzeturi, unt, zacuscă, lapte acru sau dulce, ochiuri bucovinene, dulceturi de casă.

Începând cu orele 15:00 , vom participa la Obiceiul tăierii porcului

Vom ciocni o cană de vin fiert sau țuică fiartă, după care vă poftim la pomana porcului.

 

31 decembrie 2021

Mic dejun cu multe bunătăţi făcute de noi special pentru dumneavoastră: unt, dulceţuri, zacuscă, lapte acru şi dulce, cârnaţi, tobă, caltaboşi, slăninuţă afumată, muşchiuleţ, toate lângă o pâine de casă proaspătă.

Plimbare la obiectivele turistice din zonă: Salina Cacica, Biserica Catolică Basilica Minor din localitate , Biserica de lemn de la Pîrteştii de Sus.


După  orele 18 primim urătorii şi grupuri de tineri care vor prezenta obiceiuri populare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


Seara festivă de Revelion: se vor umple mesele
de platouri cu preparate din peşte, brânzeturi, preparate din gospodaria proprie, fripturi speciale, salate şi murături asortate, dulciuri de casă, afinată,  pălincă si vin. La cumpăna dintre ani nu va lipsi tortul şi şampania , totul în compania muzicii.

 

 1 Ianuarie 2022

Mic dejun – brunch  cu gustări calde sau reci, ciorbă, murături şi salate.
Cina câmpenească cu grătar în aer liber ( cotlete, frigărui , mici, scrijele de cartofi, plăcinte poale în brâu, băuturi tradiţionale)  muzică şi voie bună.

 

 2 Ianuarie 2022

Mic dejun copios, după care ne luăm la revedere.

 

Băuturile tradiţionale  alcoolice (pălinca, afinata , vin ) şi nonalcoolice (apa plată , apa minerală, suc de mere, sirop de muguri de brad şi cafea) sunt incluse în preţ şi sunt nelimitate în cadrul mesei festive de Revelion si a cinei câmpenesti.

Pentru copii:

  • 0-4 ani gratuit fără pat suplimentar
  • 4-14 ani reducere 50%
  • Peste 14 ani plata integral

Nu se fac rezervări în regim single.

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi naturale – tradiţional bucovinene,preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte poale–n brâu, sărmăluţe, răcituri, fripturi, papanaşi, pomana porcului, clătite cu dulceaţă, prăjitură cu afine, tocinei şi altele.

Tariful include : cazare, mic dejun şi cină tip bufet, obiceiul tăierii porcului,masă festivă de Revelion, cina câmpenească din data 01.01, acces la centrul SPA.

Vizitele la mănăstiri sau la muzee, plimbările în zona sunt o sugestie de petrecere a timpului liber şi se efectuează pe cont propriu.

Camerele sunt prevăzute cu:

  • baie proprie
  • televizor
  • frigider
  • telefon
  • Internet

Facilităţi generale:

  • acces nelimitat la centrul SPA al hotelului, compus din piscină si saună
  • posibilităţi nenumărate de petrecere a timpului liber: vizită la obiectivele turistice din zonă, agrement, echitaţie, ski, patinoar, aventura parc, etc.

Preţ sejur 4 nopti:

– 2600 ron/persoană – cameră dublă

-2800 ron/persoană –apartament

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire. Avansul nu se returnează în cazul anulării rezervării.

Vă aşteptăm cu drag.

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire sau prelungirea sejurului).