Hotel *** „Casa Domnească” vă invită să petreceți Sfintele Sărbători de Paște într-o zonă minunată din Bucovina – aici, unde întotdeauna te simţi ca acasă!

Vineri – 14.04.2023

Ne întâmpinăm oaspeţii cu binecunoscuta ospitalitate bucovineană, cu un pahar de afinată sau ţuică naturală şi un suc de mere pentru cei care postesc.
Seara, începând cu orele 19:00 vă așteptăm la cină, tip bufet, cu produse de post și de dulce.

Sâmbătă – 15.04.2023

Mic dejun bogat, cu preparate tradiționale din bucătăria noastră de post și de dulce după plăcerea fiecăruia! În continuare, vă invităm să participați la un atelier interactiv de încondeiere a ouălor de Paşte, în prezenţa unui meşter popular şi a ucenicilor săi. Vă puteţi proba îndemânarea la închistritul pe coaja de ou sau doar puteţi admira măiestria artiştilor şi cumpăra un suvenir, după care, începând cu orele 19:00 vă așteptăm la cină (tip bufet) cu preparate de post și de dulce. Ne pregătim apoi pentru Slujba de Înviere, la Biserica Ortodoxă din Cacica sau la mănăstirile din Bucovina !

După slujbă vă așteptăm să servim bunătăți din coșul sfințit.

Duminică – 16.04.2023

Mic dejun specific zilei de Paște- ouă roșii, pască, cozonac, babele tradiționale, preparate din carne și brânză,lapte acru, ș.a.. Program de odihnă şi relaxare la centrul SPA al pensiunii (bazin de înot, saună), plimbare în împrejurimi, la Salina Cacica sau în parcul de distracții Ariniş din Gura Humorului (bazin de înot, sala de sport, telescaun).
Începând cu orele 14:00 vă așteptăm pentru masa festivă din ziua de Paşte cu preparate tradiţionale gătite cu multă dăruire pentru musafirii noştri speciali! Muzică, voie bună şi o zi minunată alături de gazdele dumneavoastră, echipa de la „ Casa Domnească”.

Luni – 17.04.2023

Mic dejun prelungit cu felurite preparate tradiţionale de casă, printre care și ciorbă de miel și de pasăre. Vizite la Muzeul Ouălor încondeiate din Vama, la Atelierul de Ceramică Neagră din Marginea sau la mănăstirile din zonă.
Începând cu orele 15:00 vă invităm la serbarea câmpenească cu balmoş la ceaun, grătare asortate, cartofi copţi, murături diverse, cânt şi voie buna!

Marti – 18.04.2023

Mic dejun, după care ne luăm la revedere.

Oferta include:

 • patru nopți de cazare cu mic dejun ;
 • cină tip bufet în zilele de vineri și sâmbătă;
 • degustare de produce sfințite după slujba de Înviere;
 • masa festivă de Paşte ;
 • cină câmpenească a doua zi după Paşte
 • accesul la centrul Spa al hotelului;
 • participarea la atelierul de încondeiere a ouălor.

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural – tradiţionale bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodăria proprie.

Băuturile tradiționale (afinată, palincă, vinul casei) cât și apă minerală, plată, suc de mere, cafea, sunt incluse și nelimitate în cadrul mesei festive de Paște și cina câmpenească.
Vizitele la mănăstiri sau la muzee, plimbările în zona sunt o sugestie de petrecere a timpului liber si se efectuează pe cont propriu către:

 • Parcul de agrement “Ariniș”, Gura Humorului – teren de tenis, piscină, airsoft, tir cu arcul, plimbări cu bicicleta, telescaun, turn de observare;
 • Mega Tiroliana Bucovina – cea mai lungă tiroliană din România și din Europa;
  Mănăstirile din Bucovina: (Mănăstirea Voroneț – 23 km, Mănăstirearea Sucevița – 25 km, Mănăstirearea Putna – 54 km)
 • Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina – Gura Humorului;
 • Muzeul Satului Bucovinean și Cetatea de Scaun a Sucevei;
 • Atelierul de Ceramică Neagră – Marginea;
 • Muzeul Ouălor Încondeiate – Vama;
 • Mocănița Huțulca – Moldovița.

Preţ sejur:

 • 2400 ron / persoană / sejur – loc în cameră dublă fără balcon,
 • 2500 ron / persoană / sejur-loc în cameră dublă cu balcon,
 • 2650 ron / persoana / sejur – loc în apartament.

Preţurile sunt exprimate în lei şi includ TVA. Copiii până în 4 ani beneficiază de gratuitate la cazare, în pat cu parinţii (fără pat suplimentar și fără loc la masa festivă ).
Copiii 4 -14 ani cazaţi împreună cu părinţii – 50% din tariful unui loc şi se asigură pat suplimentar;

Plata sejurului în procent de 50% confirmă rezervarea (avansul nu se restituie în cazul anulării rezervării);

Diferenţa se achită la CHECH IN;
Nu se oferă camera dublă în regim de single.

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).

VĂ AŞTEPTĂM CU MARE DRAG SĂ PETRECEŢI LA NOI UN SEJUR MINUNAT !!!

Tel fix: 0330562999 – Mobil: 0741309980